Ik wil huren

Project detail

Den Bogerd: groen en bereikbaar wonen

Letterlijk en figuurlijk groen Den Bogerd is een nieuwe wijk die gerealiseerd wordt in het noordoosten van Udenhout. De wijk is omgeven door groen, de natuur is altijd dichtbij. Ook de Loonse - en Drunense Duinen liggen in de directe omgeving, zodat de natuurliefhebber zich hier zeker thuis voelt. Maar ook de woning zelf is ‘groen’, want hij is energiezuinig. Goed voor het milieu en gunstig voor de energierekening.

Letterlijk en figuurlijk groen

Den Bogerd is een nieuwe wijk die gerealiseerd wordt in het noordoosten van Udenhout. De wijk is omgeven door groen, de natuur is altijd dichtbij. Ook de Loonse - en Drunense Duinen liggen in de directe omgeving, zodat de natuurliefhebber zich hier zeker thuis voelt.
Maar ook de woning zelf is ‘groen’, want hij is energiezuinig. Goed voor het milieu en gunstig voor de energierekening.

Kenmerken woning

De 42 woningen worden gebouwd in 6 blokken van 7 woningen. Daardoor zijn er 12 hoekwoningen en 30 tussenwoningen. De indeling van alle woningen is gelijk. Alle woningen hebben een oppervlakte van ruim 106 m2. De woningen zijn geschikt voor gezinnen met twee (minderjarige) kinderen. 

  • Aantal verdiepingen: 2
  • Aantal slaapkamers: 3 slaapkamers met zolder
  • Parkeergelegenheid voor de deur
  • Voorzien van berging
  • Voorzien van zonnepanelen

Ligging en omgeving

Den Bogerd is een wijk waarin huur- en koopwoningen worden gecombineerd. Ondanks de ligging aan de rand van de dorpskern en nabijheid van natuur, liggen voorzieningen binnen bereik. U kunt zelfs te voet naar de supermarkt, diverse andere winkels of horeca. Sport- en recreatievoorzieningen liggen op fietsafstand. Ook liggen er scholen in de buurt van deze rustige buurt, wat Den Bogerd met recht een fijne plek maakt voor gezinnen met jonge kinderen.

Door de diverse uitvalswegen, waaronder de N65 is de bereikbaarheid prima op orde. Tilburg, Den Bosch en Eindhoven zijn goed te bereiken. En u behoudt de rust van het wonen in een dorp.

Oplevering

De ontwikkeling is in handen van Van der Weegen Bouwontwikkeling en Jansen Bouwontwikkeling. Zij leveren de woningen sleutelklaar op. We verwachten eind juni 2021 op te leveren. 

 Downloads

Udenhout, Netherlands
  • kavelkaart_udenhout_dd15-07-20
  • Den Bogerd_voor
Meer foto's