Over TBV Wonen

Archief

Actueel

 • BvM_thumb

  JINC Baas van Morgen: twee scholieren op de directiestoel bij TBV Wonen

  27-01-2021
  Op 10 juni ontvangen we in het kader van het project JINC Baas van Morgen 2 scholieren, die een dag onze Baas van Morgen zijn. Ze lopen een dag mee met onze directeur-bestuurder.
  Full story
 • TBV Sleuteloverdracht-dhrArgenis

  Oplevering Bernard en Vincent aan de Tobias Asserlaan

  27-01-2021
  Aan de Tobias Asserlaan in Tilburg zijn de twee appartementencomplexen Bernard en Vincent met totaal 62 nieuwe woningen – coronaproof - opgeleverd. De bewoners zijn blij met de sleutel van hun nieuwe appartement. Uniek aan dit project is dat de bewoners vanaf de tekentafel al betrokken zijn geweest bij de realisatie van hun nieuwe appartement. Ze hebben elkaar mede door deze betrokkenheid al in een vroeg stadium leren kennen en is een hechte gemeenschap ontstaan.
  Full story
 • High Lane in NYC

  Nieuwbouw High Lane

  18-12-2020
  TBV Wonen en Van de Ven Bouw en Ontwikkeling B.V. werken hard aan nieuwbouw van High Lane. 152 Nieuwe sociale huurwoningen in een prachtig nieuw wooncomplex langs het spoor. Tot nu was het plan bekend onder de werknaam Talent Square II. High Lane kijkt uit op het Spoorpark. Ze refereert aan het gelijknamige park in New York.
  Full story
 • Prestatieafspraken werkgebied TBV Wonen

  17-12-2020
  Dit najaar hebben wij in de verschillende gemeenten waar wij woningen verhuren nieuwe afspraken ondertekend voor 2021.
  Full story
 • Onderhoud informatiesysteem

  11-12-2020
  Van 16 december 12 uur ’s middags tot 21 december 9 uur ’s ochtends voeren wij onderhoud uit aan ons informatiesysteem. In deze periode hebben wij geen toegang tot dit systeem. Het beantwoorden van vragen of uitvoeren van verzoeken kan misschien iets langer duren. Ook is ons huurdersportaal mijn.tbvwonen.nl tijdelijk niet bereikbaar.
  Full story
 • YT_incasso_klein

  Moeite met huur betalen? Zo helpen wij u!

  11-12-2020
  TBV Wonen vindt het belangrijk dat wonen betaalbaar is en blijft. Dat doen we door het verhuren van betaalbare woningen. Maar ook door bewoners te helpen als betaling niet vanzelfsprekend lukt. Maak in deze video kennis met ons en onze werkwijze.
  Full story
 • Aangepaste openingstijden feestdagen

  10-12-2020
  De feestdagen komen eraan. Dat zorgt voor enkele aanpassingen in onze openingstijden.
  Full story
 • Dinsdag 15 december vanaf 15.30 uur gesloten

  10-12-2020
  Vanwege een personeelsbijeenkomst zijn wij op dinsdag 15 december vanaf 15.30 uur gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Natuurlijk kunt u voor spoedeisende reparaties wel bellen naar onze reparatielijn: (013) 594 05 55.
  Full story
 • Weer thuis: passende plek en goede begeleiding voor kwetsbare inwoners

  26-11-2020
  Steeds meer kwetsbare mensen verhuizen van een locatie voor begeleid wonen naar een gewone woning. Daar kunnen ze zo zelfstandig mogelijk wonen en naar vermogen meedoen in hun wijk of dorp. Om deze groeiende ontwikkeling goed te laten verlopen, hebben de gemeenten, woningcorporaties en maatschappelijke instellingen in regio Hart van Brabant afspraken gemaakt. Samen werken ze aan geschikte woningen, een goede match en begeleiding op maat. Op 25 november ondertekenen ze daarvoor een samenwerkingsovereenkomst.
  Full story
 • Convenant Studentenhuisvesting Tilburg 2020-2025

  20-11-2020
  Het aantal studenten aan Tilburg University groeit. Daarom is steeds meer studentenhuisvesting nodig. Vooral de toename van het aantal internationale studenten zorgt voor extra druk op de studentenwoningmarkt. Tilburg wil een stad zijn waar voor iedereen passende huisvesting is. Daarom zijn samenwerkingsafspraken gemaakt en vastgelegd in een 'Convenant Studentenhuisvesting Tilburg 2020-2025'.
  Full story