Eindafrekening

Ga je verhuizen? Dan krijg je van ons een eindafrekening. We bekijken of je nog iets van ons terugkrijgt, zoals teveel betaalde huur, of dat je ons nog iets moet betalen. De eindafrekening is het totaaloverzicht van deze kosten. Je ontvangt de eindafrekening meestal binnen twee weken na de eindinspectie. Betaal je servicekosten en stookkosten aan ons? Dan krijg je hiervan een aparte afrekening. Deze versturen we namelijk maar één keer per jaar.

Veel gevraagd over Eindafrekening

Ik heb mijn huur opgezegd en er missen sleutels. Wat nu?

Algemeen

Wij laten nieuwe sleutels maken. De kosten hiervoor brengen we bij jou in rekening. Dit zie je terug op de eindafrekening.

Ik heb mijn eindafrekening ontvangen. Ik kan het bedrag niet in één keer betalen. Kan ik hiervoor een betalingsregeling met jullie afspreken?

Algemeen

Ja dat is mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze afdeling Huurincasso via 013-5940594.

Ik heb mijn huur opgezegd. Wanneer ontvang ik de eindafrekening?

Algemeen

Wij proberen deze binnen 2 weken - nadat de mutatie opzichter bij je is geweest voor de eindopname - naar je toe te sturen.

Wat is een eindafrekening?

Algemeen

Als je verhuist, kijken wij of je nog iets van ons terugkrijgt, zoals teveel betaalde huur. Of wellicht moet je nog iets aan ons terugbetalen.

De eindafrekening is het totaaloverzicht van deze kosten. Blijkt tijdens de eindopname dat je de woning niet volgens afspraak hebt achtergelaten, dan vragen we je de kosten alsnog te betalen. Ook deze staan op de eindafrekening.

Betaal je servicekosten en stookkosten aan ons? Dan krijgt je hiervan een aparte afrekening. Deze versturen we namelijk maar één keer per jaar, uiterlijk op 1 juli. De afrekening stookkosten volgt in sommige gevallen iets later.

Ik heb mijn eindafrekening ontvangen en ben het niet eens met het bedrag. Wat kan ik doen?

Algemeen

Neem hiervoor contact met ons op. Dan bekijken we samen hoe de rekening tot stand is gekomen.