Nieuws

Wil je weten wat er allemaal gebeurt op het gebied van wonen? Bij ons, in de stad en de dorpen en in de landelijke politiek. Hier vind je de laatste nieuwtjes.

Aangepaste dienstverlening in verband met overlijden

We zijn als organisatie geraakt door een plotseling overlijden.
Vandaag, dinsdag 16 april, passen wij daarom onze dienstverlening aan. Dat kan betekenen dat wij een afspraak met jou moeten verzetten. Als dat zo is, bellen we je hierover. Dankjewel voor je begrip.

Verdriet Banner

Ondertekening bouw 15 woningen Voorhof, Berkel Enschot

TBV Wonen en Heijmans hebben 5 april een overeenkomst ondertekend voor de koop en realisatie van vijftien huurwoningen aan het Heuneind in Berkel-Enschot. Dit project, genaamd Voorhof, vormt een onderdeel van het grootschalige Koningsoord-gebied.
Heijmans bouwt de woningen en levert deze gebruiksklaar (turn-key) op, waarna wij de woningen afnemen.

Heuneind Ondertekening

Vernieuwde ontmoetingsruimte Mandelahof geopend

Op 2 april is de vernieuwde ontmoetingsruimte in het complex Mandelahof in gebruik genomen. Een grote groep bewoners van de woningen aan het Korvelplein, het Korvel-achterplein en de Tafelbergstraat was aanwezig bij de feestelijke opening van hun ont...
Ondertekening Samenwerkingsovereenkomst Mandelahof

Lees ons ondernemingsplan 2024 t/m 2026: Samen wonen waarmaken

Samen wonen waarmaken. Dat is de naam van ons ondernemingsplan voor 2024 t/m 2026. In dit plan leggen we uit wat onze doelen voor de komende jaren zijn. En ook hoe we daar concreet mee aan de slag gaan.
We willen dat onze plannen ook écht resultaat opleveren. Maar dat waarmaken kunnen we niet alleen. We werken graag samen met onze bewoners en onze vele partners. We geloven erin dat we samen veel bereiken!

Lees hier ons ondernemingsplan

Mockup Ondernemingsplan

Zorgt bezwaar maken tegen WOZ-waarde voor huurverlaging?

Misschien heb je iets gehoord over het maken van bezwaar bij de gemeente tegen de vaststelling van de WOZ-waarde van je huurwoning. Dit zou volgens de Woonbond kunnen zorgen voor een verlaging van je huurprijs. Misschien vraag jij je af of het voor jou ook iets kan opleveren. In dit bericht leggen we uit hoe je dit kunt inschatten en wat je zelf kunt doen.

Huis Sleutelhanger

Geslaagd opleverfeest High Lane

Op donderdag 18 januari vierden we samen met de kersverse bewoners van High Lane de officiële oplevering van dit nieuwe appartementengebouw in Tilburg. Dit bijzondere complex met 150 sociale huurwoningen biedt plaats aan bewoners die naar elkaar omki...
Opleverfeestje HighLane-HEY_4699

Jacqueline van Ginneken nieuw lid RvC TBV Wonen

Jacqueline van Ginneken start per 22 november 2023 als lid van de Raad van Commissarissen van TBV Wonen. Zij neemt deze rol over van Anton van Mansum.Jacqueline van Ginneken is een ervaren bestuurder en toezichthouder, met veel ervaring in de zorgsector. Ze vervulde, onder andere vanuit Bureau Ouderenzorg, diverse rollen als (interim)bestuurder, toezichthouder en adviseur. 

Jacqueline Van Ginneken

Mooie scores Aedes Benchmark 2023

De resultaten van de Aedes Benchmark 2023 zijn bekend. Met een A-score op de onderdelen huurdersoordeel, onderhoud & verbetering en duurzaamheid horen we bij de koplopers. Waarbij we natuurlijk vooral heel blij zijn met de A op huurdersoordeel. Want ...
Factsheet Aedes Benchmark 2023 TBV Wonen