Nieuws

Wil je weten wat er allemaal gebeurt op het gebied van wonen? Bij ons, in de stad en de dorpen en in de landelijke politiek. Hier vind je de laatste nieuwtjes.

Donderdag 27 juni vanaf 15.30 uur gesloten

Op donderdag 27 juni zijn wij door een interne bijeenkomst iets eerder gesloten: om 15.30 uur.
Voor spoedeisende reparaties zijn wij wel bereikbaar via onze reparatielijn: 013 - 594 05 55. Met andere vragen kun je op vrijdag 28 juni weer bij ons terecht.
Dank voor je begrip!

Time Out

Lees ons jaarverslag 2023

‘Goed zorgen voor morgen’. Dat is de titel van ons jaarverslag 2023. Wil je weten wat wij in 2023 hebben gedaan? Bekijk de infographic of lees ons online verslag. 

Lees Ons Jaarverslag 2023

Koningsplein wordt Koningswei

In de periode van 2024 tot 2027 transformeert het Koningsplein naar Koningswei. Het sfeerloze versteende plein wordt een mooie, groene, gezellige woonomgeving. Een plek midden in de reuring van de stad, waar je rustig woont aan een groene weide, elkaar ontmoet of even geniet in de schaduw van de bomen. Koningswei stimuleert het ‘wijgevoel’, waar bewoners en buren actief sociaal betrokken zijn en elkaar ondersteunen. De nieuw aan te leggen weide vormt een groene schakel tussen het centrum en het nieuwe Stadsforum met de Piushaven en natuurgebied Moerenburg.

220927 Koningswei 4 3

Aangepaste openingstijden mei

Er staan weer een aantal feestdagen voor de deur en daarom hanteren wij enkele aangepaste openingstijden. Uiteraard kun je ons bij spoedeisende reparaties gewoon bereiken via telefoonnummer 013 594 05 55. Donderdag 9 mei 2024 Hemelvaartsdag Gesloten ...
TBV Woonwinkel-HEY_2110

STEK voorjaarsnummer is uit

Het voorjaarsnummer van ons bewonersblad STEK is uit. De papieren versie valt binnenkort bij onze bewoners op de mat, maar je leest hem ook makkelijk digitaal via onze website.

Stek Voorjaar 2024 Cover02

Ondertekening bouw 15 woningen Voorhof, Berkel Enschot

TBV Wonen en Heijmans hebben 5 april een overeenkomst ondertekend voor de koop en realisatie van vijftien huurwoningen aan het Heuneind in Berkel-Enschot. Dit project, genaamd Voorhof, vormt een onderdeel van het grootschalige Koningsoord-gebied.
Heijmans bouwt de woningen en levert deze gebruiksklaar (turn-key) op, waarna wij de woningen afnemen.

Heuneind Ondertekening

Vernieuwde ontmoetingsruimte Mandelahof geopend

Op 2 april is de vernieuwde ontmoetingsruimte in het complex Mandelahof in gebruik genomen. Een grote groep bewoners van de woningen aan het Korvelplein, het Korvel-achterplein en de Tafelbergstraat was aanwezig bij de feestelijke opening van hun ont...
Ondertekening Samenwerkingsovereenkomst Mandelahof

Lees ons ondernemingsplan 2024 t/m 2026: Samen wonen waarmaken

Samen wonen waarmaken. Dat is de naam van ons ondernemingsplan voor 2024 t/m 2026. In dit plan leggen we uit wat onze doelen voor de komende jaren zijn. En ook hoe we daar concreet mee aan de slag gaan.
We willen dat onze plannen ook écht resultaat opleveren. Maar dat waarmaken kunnen we niet alleen. We werken graag samen met onze bewoners en onze vele partners. We geloven erin dat we samen veel bereiken!

Lees hier ons ondernemingsplan

Mockup Ondernemingsplan

Zorgt bezwaar maken tegen WOZ-waarde voor huurverlaging?

Misschien heb je iets gehoord over het maken van bezwaar bij de gemeente tegen de vaststelling van de WOZ-waarde van je huurwoning. Dit zou volgens de Woonbond kunnen zorgen voor een verlaging van je huurprijs. Misschien vraag jij je af of het voor jou ook iets kan opleveren. In dit bericht leggen we uit hoe je dit kunt inschatten en wat je zelf kunt doen.

Huis Sleutelhanger

Geslaagd opleverfeest High Lane

Op donderdag 18 januari vierden we samen met de kersverse bewoners van High Lane de officiële oplevering van dit nieuwe appartementengebouw in Tilburg. Dit bijzondere complex met 150 sociale huurwoningen biedt plaats aan bewoners die naar elkaar omki...
Opleverfeestje HighLane-HEY_4699