Betaalbare flexwoningen in Haaren

In een tijd van aanhoudend woningtekort, is de noodzaak voor snelle en betaalbare woonoplossingen groter dan ooit. Daarom zijn wij, samen met de gemeente Oisterwijk, van plan 10 flexwoningen te realiseren aan het Gildepad 14 in Haaren. Deze tijdelijke woningen bieden een oplossing voor mensen die dringend behoefte hebben aan woonruimte, zoals bijvoorbeeld mensen die gaan scheiden of jongeren die op zoek zijn naar een eigen plek.

Deze 10 flexwoningen, met een oppervlakte van circa 32m2 elk, zijn ideaal voor eenpersoonshuishoudens. Of het nu gaat om mensen die bijvoorbeeld gaan scheiden of jongeren die zelfstandigheid willen, deze woningen bieden een veilige en betaalbare optie.

Interesse?
Als je geïnteresseerd bent in een van deze flexwoningen, zorg er dan voor dat je ingeschreven staat op Woning in Zicht via woninginzicht.nl. Dit platform biedt een overzicht van alle sociale huurwoningen in Tilburg en omliggende dorpen, waaronder deze flexwoningen in Haaren. Inschrijfduur is niet vereist voor deze woningen; toewijzing zal plaatsvinden op basis van (passend) inkomen, situatie en motivatie. Wanneer de woningen bijna gereed zijn adverteren wij ze via woninginzicht.nl en kun je motiveren waarom je in aanmerking komt voor deze woningen.