Voorhof

Nieuwe woningen in het groen

Op de voormalige locatie van AH in Berkel Enschot realiseren we Voorhof. 15 Woningen in een U-vorm. 

De woningen zijn naast elkaar gelegen in de vorm van een hof, met de voordeuren aan de buitenzijde van het bouwblok.
Aan de achterzijde van de woningen heeft ieder woning een eigen terras gelegen aan een gezamenlijke tuin. Geen schuttingen en bergingen, maar uitzicht op een groene tuin waar je samen kunt tuinieren, ontmoeten of spelen.

Verwarming/koeling

De woningen zijn comfortabel met vloerverwarming en koeling. De woning heeft geen aardgasaansluiting. Een warmtepomp met bodembron zorgt voor verwarming, koeling en warmwater.
Zonnepanelen zorgen voor beperking van het elektraverbruik. 

Locatie

De locatie is een wijk met volop groen en volwassen bomen. Het nieuwe winkelcentrum ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor sociale senioren, die graag samen de binnentuin onderhouden, betrokken zijn bij de buurt en bovendien graag in een dorp wonen.

Huurprijzen    

De huurprijzen zijn onder de huurgrens van  €879,66 (prijspeil 2024). In sommige gevallen kom je in aanmerking voor huurtoeslag. Huurtoeslag is afhankelijk van leeftijd, samenstelling huishouden en inkomen.
Het minimum inkomen dat nodig is voor passende toewijzing varieert. 

Mocht je interesse hebben in een van deze nieuwbouw woningen, schrijf je dan in op WoninginZicht. Ook op deze website kun je informatie vinden over nieuwbouwprojecten in ontwikkeling. 

Planning

De bouw start november 2024. De verhuur via Woning in Zicht begint in het voorjaar van 2025.