TBV Wonen neemt complex aan de Paleisring over van Woonzorg Nederland

Aan de Paleisring - in hartje centrum - staat een appartementengebouw dat een nieuwe eigenaar krijgt. TBV Wonen neemt het pand - met 70 appartementen - per 1 november over van Woonzorg Nederland. 

TBV Wonen heeft een breed woningaanbod voor alle typen bewoners in de sociale huursector. Het complex aan de Paleisring is dan ook van toegevoegde waarde binnen ons aanbod. Voor bewoners met een zorgvraag onderzoeken we mogelijkheden voor een andere woning. Samen met Woonzorg Nederland zorgen we ervoor dat bewoners zo min mogelijk merken van deze overdracht en ze zich gewoon thuis blijven voelen op deze plek.

Behoud sociale huurwoningen

TBV Wonen is blij met de overname. Paul Kouijzer, directeur-bestuurder: “Er is een grote behoefte aan betaalbare sociale huurwoningen in Tilburg. We werken er op allerlei manieren aan om het aanbod te behouden of te vergroten. We zijn blij dat we deze woningen in hartje stad beschikbaar kunnen houden voor onze doelgroep. Samen met de plannen die er liggen voor herontwikkeling van het Koningsplein/Koningswei en de woningen die straks terugkomen in plaats van Piusstaete hebben we voor de toekomst een mooi woningaanbod in het centrum van onze stad.”

Onderhoud
Reparaties nemen wij vanaf 1 november over. In 2024 onderzoeken we wat er nodig is qua groot onderhoud. We overleggen daarover van tevoren met bewoners.

Vragen
Heb je vragen over de overname van complex Paleisring door TBV Wonen? Dan kun je een mail sturen naar Paleisring@tbvwonen.nl